Bulvár-celeb

2024.03.02. 13:15

Túl nagy figyelem irányult III. Károly jobbkezére - ezt lépte a palota

Más pozícióba helyezték az angol uralkodó sármos lovászmesterét. Állítólag zavaró volt a ráirányuló figyelem.

MW

III. Károly király

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Az alezredes Jonathan Thompson már II. Erzsébet királynő mellett is feltűnt a hivatalos megjelenésein kísérőként, ám csak nemrég szerzett igazán nagy népszerűséget.

2022-ben, II. Erzsébet halála utáni napokban III. Károly király jobbkezeként mutatkozott nyilvánosság előtt, és a koronázáson is fontos szerepet kapott - írja a Ripost. 

A királynő mellett  is teljesített szolgálatot Jonathan Thompson
Forrás: Instagram

Az elmúlt időszakban pedig Thompson számos alkalommal elkísérte a rákbetegséggel küzdő III. Károly királyt hivatalos útjaira. 

III. Károly is bizalmába fogadta
Forrás: Instagram

A sármos lovászmester éppen  a Buckingham-palotába tartott, amikor a királyi család rajongóinak palota körül sorfalat álló tömegéből valaki levideózta a férfit. 

A rövid felvétel vírusként terjedt az interneten, mostanra csaknem kilencmillióan látták, és a hízelgő kommentekben sincs hiány.

A nyilvános szerepléseknek, úgy tűnik, mostanra azonban vége, a People beszámolója szerint a férfit zavarta a körülötte kialakult óriási felhajtás, a palota pedig olyan pozícióba helyezte át, ahol kevesebb figyelem irányul rá. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!