Krimi

2024.03.17. 05:00

Rendőrrel az ablakában próbált meglógni a drogos sofőr (videó)

A gyorshajtásért megállított férfi métereken át vonszolta magával az egyenruhást.

MW

Illusztráció / Shutterstock

Az eset vasárnapra virradó éjszaka történt Romániában, amikor országúti forgalmi ellenőrzést végző rendőrök tetten értek egy 20 éves férfit, aki 141 km/h sebességgel, épp 91-el a megengedett hatás felett száguldozott.

A rendőrök megállították a sofőrt, megbírságolták, és 120 napra felfüggesztették a vezetői engedélyét.  Az egyik járőr arra gyanakodott, hogy a fiatalember kábítószer hatása alatt állhat, ezért javasolta, hogy végezzenek tesztet. 

A sofőr erre lezárta az autó ajtóit, de a rendőr gyorsan behajolt, hogy kivegye a kulcsot a gyújtásból. Ebben a pillanatban a férfi megnyomta a gázpedált, és a rendőrrel együtt elindult.

A jelenetről közzétett videofelvételen látszik, hogy az autó mozgásban van, a rendőr pedig beszorult. Amikor sikerült kiszabadítania magát, az úttestre gurult, majd miután megállásra szólította fel a sofőrt, három lövést adott le az abroncsokra – írja a Maszol híradása alapján cikkében a Tények.hu.

Végül a férfit elfogták, és elvégezték a drogtesztet. A napokban büntetőeljárás indult ellene gyilkossági kísérlet és pszichoaktív anyagok hatása alatt történő gépkocsivezetés miatt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!