premier league

2018.07.25. 11:42

Moutinho az újonchoz igazolt

Az angol labdarúgó Premier League egyik újonca, a Wolverhampton Wanderers szerződtette az Európa-bajnok portugál Joao Moutinhót.

Monaco's Portuguese midfielder Joao Moutinho arrives for a training session on October 16, 2017, at the Louis II Stadium in Monaco, on the eve of the UEFA Champions League football match between Monaco and Besiktas. / AFP PHOTO / VALERY HACHE

Fotó: AFP

A klub szerdai tájékoztatása szerint két évre szóló megállapodást kötöttek a 31 éves középpályással, akit ötmillió fontért (1,8 milliárd forintért) szereztek meg a Monacótól. A 113-szoros válogatott futballista az elmúlt öt évben játszott a hercegség együttesében, előtte a Sporting és a Porto játékosa volt.

Az Everton a brazil Richarlisont szerezte meg a Watfordtól. Angol sajtóértesülések szerint utóbbi klub 30 millió fontot keresett a 21 éves szélsőn, akit tavaly 10 millióért szerzett meg a Fluminense gárdájától. Richarlison első angliai idényében 38 bajnoki mérkőzésen ötször volt eredményes, a 12. fordulót követően – november közepe után – viszont egyszer sem talált be az ellenfelek kapujába.

Borítókép: AFP PHOTO / Valery Hache

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!