nhl

2019.10.09. 09:08

Idegenben győzött a Winnipeg

A Winnipeg Jets 4-1-re nyert a Pittsburgh Penguins vendégeként az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján.

A Dallas Stars és a Los Angeles Kings hosszabbítás után győzött 4-3-ra a Washington Capitals, valamint a Calgary Flames otthonában. A Dallas legutóbbi kilenc washingtoni mérkőzése közül a nyolcadikat nyerte meg. A Kings háromgólos előnyét adta le a rendes játékidőben – a hazaiak túlórát érő egyenlítő gólja az 59. percben esett -, de a ráadásban megmentette a mérkőzést.

A keddi játéknap nyolc találkozóján csak a Nashville Predators nyert házigazdaként.

James Neal négy góllal vette ki a részét az Edmonton győzelméből az Islanders ellen, az Oilers legutóbb a 2008-09-es szezonban kezdte hasonlóan jól, három sikerrel a bajnokságot. A Boston szintén három győzelmet számláló rajtjára – a Bruins a Vegast győzte le ezúttal 4-3-ra – még régebben, 18 évvel ezelőtt volt példa.

A Carolina a 19. perc elején már 4-0-ra vezetett, így az első szünetben a Florida kezdőkapusát, a júliusban hét évre 70 millió dollárért szerződtetett Szergej Bobrovszkijt – aki 14 lövésből kapta a négy gólt – le is cserélte. A Hurricanes negyedik meccsét is megnyerte – az elsőt a rendes játékidőben -, ez először fordult vele elő, amióta 1997-ben a klub áttette a székhelyét Raleigh-be.

Eredmények:

Florida Panthers-Carolina Hurricanes 3-6

New York Islanders-Edmonton Oilers 2-5

Pittsburgh Penguins-Winnipeg Jets 1-4

Washington Capitals-Dallas Stars 3-4 – hosszabbítás után

Detroit Red Wings-Anaheim Ducks 1-3

Nashville Predators-San Jose Sharks 5-2

Calgary Flames-Los Angeles Kings 3-4 – hosszabbítás után

Vegas Golden Knights-Boston Bruins 3-4

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!