serie a

2021.09.14. 17:40

A Roma volt edzője képtelen lehúzni egy teljes szezont a kispadon

Az olasz élvonalbeli Verona labdarúgócsapata menesztette Eusebio Di Francesco vezetőedzőt.

Eusebio Di Francesco head coach of Hellas Verona looks on during the Serie A match between Hellas Verona and FC Internazionale at Stadio Marcantonio Bentegodi on August 27, 2021 in Verona, Italy. (Photo by Giuseppe Cottini/NurPhoto) (Photo by GIUSEPPE COTTINI / NurPhoto / NurPhoto via AFP)

Forrás: AFP / NurPhoto

Fotó: Giuseppe Cottini

A klub kedden közölte, hogy a hétfői, 1-0-s bolognai vereséget követően azonnali hatállyal felmentette a munkavégzés alól az 52 éves olasz szakembert.

Di Francesco – aki a 2017-18-as idényben a Bajnokok Ligája elődöntőjébe jutott az AS Romával – a nyáron vette át Ivan Juric örökét az előző idényben 10. helyezett együttes kispadján. Új csapatával azonban rendkívül gyengén kezdte a bajnoki idényt: a Bologna előtt otthon kapott ki a Sassuolótól (2-3), valamint a címvédő Internazionalétól (1-3). Római elbocsátását követően Di Francesco a veronaihoz hasonlóan nem tudott teljes szezont lehúzni a Sampdoriánál és a Cagliarinál sem.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!