engedély nélkül

2018.12.28. 14:00

Valóságos fegyverarzenált rejtegetett otthon egy nagyatádi férfi

A 63 éves Á. Csabánál 13 lőfegyvert és rengeteg lőszert találtak a rendőrök.

A nagyatádi nyomozók csütörtökön házkutatást tartottak egy nagyatádi ingatlannál, mivel felmerült a lőfegyverrel vagy lőszerrel való visszaélés gyanúja – írja a sonline.hu. A rendőrök a 63 éves férfi lakcímén az előzetes szaktanácsadói vélemény szerint többek között 13 lőfegyvert, 2 kilogramm puskaport, 53 kispuska, 60 állatkábító, 34 gázriasztó, 14 Parabellum, 54 Makarov, 9 765-ös, 40 gépkarabély, 70 TT, valamint 155 Flóbert típusú lőszereket, 9 lőszermagot és 9 doboz csappantyú lőszer elemet találtak és foglaltak le.

A portál információi szerint Á. Csabát előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A nyomozás adatai szerint a férfinak nem volt engedélye a fegyverekhez. Az ügyben a további eljárást a Nagyatádi Rendőrkapitányság lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt szakértők bevonása mellett folytatja.

Fotó: police.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!