Magyarázkodás

2022.10.07. 11:53

Elképesztő stílusban tárgyalt a kukásokkal a budapesti közműcégek milliárdos vezére (videó)

A kukások többször is kinevették, vagy felháborodtak azon, amit mondott - írja a Metropol.

Mártha Imre, Karácsony Gergely, Tüttő Kata és Szalmásy Miklós István, a Fővárosi Közterület-fenntartó Zártkörűen Működő Nonprofit Részvénytársaság és szakszervezet között létrejött 2020. évi bérmegállapodás aláírásán a cég vezérigazgatóságán 2020. március 9-én

Forrás: MTI

Fotó: Máthé Zoltán

Megdöbbentő stílusban tárgyalt a munkát beszüntető, elkeseredett szemétszállítókkal a fővárosi közműcégek teljhatalmú ura. A provokatív gazdagságáról, a Prisztás-villáról, floridai ingatlanairól ismert Mártha Imrét többször is kinevették a kukások, akik felháborodottan tették szóvá, hogy a cégvezetőn látható ruha ára akár többhavi bérükbe is belekerül.

Mártha azt próbálta bebizonyítani, hogy van elég pénz a szemétszállító cégben, így még inkább érthetetlen, hogy Karácsonyék miért nem hajlandók emelni az elképesztően alacsony béreket. Árulkodó felvételek következnek:

Itt pedig egy korábbi felvétel arról, hogy a milliárdos cégvezér 2 millió forintos karórában érkezett a tárgyalásokra:

Mártha Imre az elmúlt években egyáltalán nem törődött a kukásokkal, inkább a luxuséletével volt elfoglalva... A Metropol videója:

Az eredeti cikket itt találja

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában