szponzorált tartalom

2021.02.15. 10:38

Bérbevevőikre várnak az ingatlanok a taszári ipari parkban

Elkészült az „Ipari park kialakítása Taszáron” című, TOP-1.1.1-16-SO1-2017-00001 azonosítószámú projekt a Széchenyi 2020 program keretében 300 millió forintos vissza nem térítendő támogatás segítségével Taszáron, ahol összesen több, mint 1 200 m2 önkormányzati tulajdonú, bérbeadható iparterület került kialakításra.

fizetett tartalom

FIMI Drone Camera

A beruházás eredményeképpen a Taszár Laktanya utca 2/B és 2/C épületek teljes felújításon mentek keresztül. Mindkét épület az energetikai korszerűsítését követően „DD” energetikai besorolásúak lettek. Az épületek és a kialakított helyiségek önálló bejárattal, közművekkel, kaputelefonnal és riasztóval felszereltek. A beruházás eredményeképpen kialakított 6 db különböző alapterületű helyiségekre már a felújítás során is nagy érdeklődés mutatkozott.

A Taszár Községi Önkormányzat tájékoztatja a tisztelt érdeklődőket, hogy a felújított, korszerű helyiségek bérbeadására ajánlattételi felhívást tett közzé, amire 2021. március 01-ig lehet jelentkezni.

 

 

 

 

 

További információ:

Honlap: http://www.taszar.hu/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában