hirdetés

2017.11.17. 13:19

Új helyen, megújult környezetben vár a FitnessAréna (x)

Megnyílt Kaposvár legnagyobb küzdőterével rendelkező edzőterme a FitnessAréna, a Berzsenyi Üzletházban.

(x)

Heti száz csoportos órával, új sporteszközökkel várják a mozogni vágyókat. Ingyenes parkolási lehetőség, jó megközelíthetőség és a kényelmes klubkártya rendszer is a FitnessAréna mellett szólnak.

Nem kell sorban állni a recepciónál, az érvényes bérlettel rendelkező vendégek egy érintéssel beléphetnek az arénába. A csoportos órákra a kártya segítségével egy online felületen foglalhatunk helyet, s lemondani is így lehet a helyet. Az öltözőkben nincs szükség szekrénykulcsra, hiszen az is a klubkártyával működik. Három szolárium, infraszauna és finnszauna is a vendégek rendelkezésére áll, a szaunák használatát a bérleteseknek és a napijegyes látogatóinknak ajándékba adjuk.

Mivel a létesítményhez tartozik egy terasz, jó időben szabadtéri edzéseket is tartanak majd.

A FitnessAréna ünnepélyes megnyitóján Gelencsér Attila Kaposvár országgyűlési képviselője mondott beszédet, aki maga is látogatja a komplexumot. Az arénát a Kaposvári Egyházmegye plébánosa, Világos Krisztián atya áldotta meg. A megnyitón a Kaposi Mór Oktató Kórház Alapítványának 200 ezer forintos támogatást, a Fino Kaposvár férfi röplabdacsapatának pedig 2 millió forint értékű fitnesz utalványt adományozott a FitnessAréna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában