Serdülő ökölvívó ob

2018.10.28. 16:45

A házigazdák mind a kilenc bunyósának jutott érem

Félszáznál is több klub 160 versenyzőjét (36 leányt és 124 fiút) szólítottak ringbe a Kaposváron rendezett, négy napon át tartó serdülő (13 és 14 évesek) országos ökölvívó-bajnokságon.

Fenyő Gábor

A Vajmi Csaba vezette házigazda Ring SC Kaposvár mind a kilenc bunyósa felállhatott a dobogóra: a négy arany mellett még két ezüstöt és három bronzot tartottak itthon.

A somogyi eredmények

Leányok. 42 kg (4 induló): 1. Bogdán Dorina (Ring SC Kaposvár – két győzelem), 2. Koloszár Vivien (Ring SC Kaposvár – egy győzelem/egy vereség). 50 kg (1 induló): 1. Dévényi Izabell (Lelle Fitness és Küzdősport Egyesület – mérkőzés nélkül).

Fiúk. 35,5 kg (4 induló):

1. Sebők Ákos (Ring SC Kaposvár – két győzelem),

2. Bogdán László (Ring SC Kaposvár – egy győzelem/egy vereség).

43 kg (5 induló):

1. Koloszár Valentin (Ring SC Kaposvár – két győzelem).

44,5 kg (5 induló): ...

3. Papp Zalán (Ring SC Kaposvár – egy vereség) és Fekete Barnabás (Ring SC Kaposvár – egy vereség).

50 kg (11 induló):

1. Fazekas Dániel (Ring SC Kaposvár – négy győzelem). 59 kg (10 induló): ...

3. Petrovics Richárd (Ring SC Kaposvár – egy győzelem/egy vereség).

Az 50 kg-os Babai Renátó (Kaposvári Nehézatlétikai SE) az első meccsét megnyerte, majd utána kikapott, míg az 54 kg-os Papp Levente (Lelle Fitness és Küzdősport Egyesült) és a +76 kg-os súlycsoportban érdekelt Táskai Balázs (Lelle Fitness és Küzdősport Egyesület) az első fellépése után búcsúzott.

A legharcosabb versenyzőnek felajánlott különdíjat a kaposvári Fazekas Dániel vehette át. A házigazda Ring SC Kaposvár a klubok közötti pontversenyben – mindössze egy ponttal lemaradva a debreceniek mögött – a második lett.

 

 

Címkék#box#sport
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!