Kék hírek, bulvár

2013.11.15. 11:32

Gyermeke előtt verte az asszonyt a zalai férfi

Rendszeresen verte a feleségét a zalai férfi, gyakran gyermeke szeme láttára támadt a nőre. Bántalmazás és kiskorú veszélyeztetése miatt is felelnie kell.

Sonline

A Siófoki Rendőrkapitányság eljárást folytatott súlyos testi sértés bűntett kísérlet, valamint kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy zalai férfi ellen.

A 43 éves férfi otthonukban rendszeresen bántalmazta feleségét, többször a kiskorú gyermekük jelenlétében. Ez történt 2012. július 4-én délután is, amikor a férj a kisgyermek szeme láttára több alkalommal ököllel ütötte meg a sértettet. Az ügyben kirendelt szakértői vélemény szerint a nőnek súlyos sérülései keletkezhettek volna.



Mivel a veréseket a kisgyermek rendszeresen látta, ezzel őt az apa az erkölcsi fejlődésében veszélyeztette. H. Sándor Bálintot az általa elkövetett bűncselekmények miatt a siófoki nyomozók – szabadlábon hagyása mellett – gyanúsítottként hallgatták ki. A Siófoki Rendőrkapitányság vádemelési javaslatot tett a Siófoki Járási Ügyészségen az apa ellen.

Címkék#Zala

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!