hangulat

2017.12.17. 14:19

Ismét jár a városnéző kisvonat

Egy csalódott kaposmérői nagymama kereste meg szerkesztőségünket, hogy többszöri próbálkozásra sem tudta unokáival igénybe venni a városnéző kisvonatot. Az asszony elmondta: először szerdán kerekedtek fel, hogy kipróbálják a szolgáltatást.

Koszorus R.

– Itt vannak nálam az unokáim és nagyon szeretik a kisvonatot – mesélte a nagymama. – Beutaztunk a Kossuth térre, vártuk, hogy induljon, de nem történt semmi. Ekkor hívtam fel a vonaton feltüntetett telefonszámot.

Érdeklődésére azt mondták, hamarosan visszahívják. Kis idő múlva érkezett is egy szöveges üzenet mobiltelefonjára, amelyben az állt: technikai okok miatt aznap nem indul a vonat.

Az asszony megkérdezte, másnap lesz -e járat, amire igen volt a válasz. – Csütörtökön ismét elmentünk Kaposvárra – folytatta a kaposmérői asszony. – Akkor sem indult járat, de találkoztam egy ismerősömmel a belvárosban és tőle tudom, hogy délelőtt óvodásokat szállított a jármű.

Az asszony nem érti, miért nincs feltüntetve sehol, ha a szolgáltatás nem elérhető. S azt is felvetette, hogy a járat menetrendjét sem találta meg.

Megkérdeztük a Kaposvári Advent szervezőjét az Együd Árpád Kulturális Központot, hogy milyen menetrend szerint közlekedik a kisvonat, s hogy csak hétvégén elérhető -e a szolgáltatás. Azt a tájékoztatást kaptuk: valóban volt műszaki probléma a kisvonattal. Ezt a szervező intézmény egyébként kommunikálta a nagyközönség felé. A kulturális központ megkeresésére az üzemeltető azt közölte, ismét lehet kisvonatozni hétköznap és hétvégén is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!