görbe este

2017.10.12. 11:53

Nem talált haza a részeg férfi, a szomszédhoz próbált bemenni

Magánlaksértés és rongálás miatt emelt vádat a Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészség egy férfi ellen, aki nyáron testvére házában szeretett volna aludni, de más udvarán éjszakázott.

K.G.

A vádlott augusztusban azután, hogy barátaival Kaposváron italozott, éjjel elindult testvéréhez, hogy nála töltse az éjszakát. Annyit ivott azonban, hogy eltévesztette a címet, ezért onnan 400 méterre egy idegen udvarába ment be úgy, hogy leemelte a bezárt kerítéskaput. Ezután még a teraszajtó üvegét is betörte, a pince ajtaját pedig megfeszegette, hogy az épületekbe bemehessen, de végül elaludt a teraszon. Reggel a rendőrök a ház teraszán találták meg, onnan állították elő és gyanúsítottként hallgatták ki, a férfi beismerte tettét. Az ajtók rongálásával 70 ezer forintos kárt okozott. A büntetett előéletű férfivel szemben az ügyészség felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását és életvitelének figyelemmel kísérése céljából pártfogó felügyelet elrendelését indítványozta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!