Sport

2010.11.09. 16:13

Az őszi szezont biztosan befejezi a Nagyberki

Címkék#Nagyberki

Továbbra sincs végleges döntés Nagyberki-ügyben, ám annyi bizonyos, hogy a Kaposvölgye VSC másodosztályú labdarúgó csapata pályára lép a hátralévő őszi bajnokikon.

Temesvári Iván

Két mérkőzés van vissza a másodosztályú bajnokság őszi szezonjából, az esetleges tepelhelyváltás gondolatával foglalkozó Kaposvölgye VSC Nagyberkinek pedig előbb hazai pályán a Veszprém, majd a záró fordulóban a Tatabánya ellen kínálkozik az esély a pontok gyarapítására.

Mindezt azért érdemes hangsúlyozni, mert a nehéz és egyben bizonytalan helyzetben lévő játékosok dicséretes módon a múlt heti szigetszentmiklósi bajnokit is elvállalták és a sportszerűséget szem előtt tartva az újonc Veszprém és a Tatabánya ellen is kifutnak a küzdőtérre.

A csapat, illetve az egyesület jövőjét meghatározó döntés azonban még mindig nem született meg, pedig Horváth Lajos edző és klubigazgató az elmúlt időszakban talán több tárgyaláson vett részt, mint ahány edzést vezényelt. Mint ismert a Kaposvölgye VSC Nagyberki elnöksége a jövőben nem kívánja tovább működtetni a klubot, így annak a lehetősége is felmerült, hogy telephelyet vált a csapat, ám döntés még nem született az ügyben.



– Ahogy korábban is nyilatkoztam, folynak a tárgyalások a csapat jövőjét illetően, ám aláírt megállapodásról még nem tudok beszámolni – fogalmazott Horváth Lajos. – Annyi azonban biztos, hogy az őszi szezonból hátralévő két mérkőzésünket becsülettel lejátsszuk, a csapattal kapcsolatos végleges döntés pedig az őszi szezon befejeztével, azaz november végén születhet meg.

A legjobb döntés persze az lenne, ha a csapat valami csoda folytán mégis Nagyberkiben maradhatna, ellenkező esetben a vasárnap 13.30 órakor kezdődő Veszprém elleni bajnoki lehet jó ideig az utolsó hazai másodosztályú mérkőzés a somogyi településen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!