Sport

2015.03.19. 17:33

Prukner László a Vasas ellen debütál újra

Ismét Prukner László irányítja a Kaposvári Rákóczi FC szakmai munkáját. Az edző egy igen nehéz mérkőzésen debütálhat újra, hiszen a listavezető Vasashoz utaznak a somogyi zöld-fehérek.

Klein Péter

Prukner László, a Rákóczi sikeredzője harmadik alkalommal vállal munkát kaposvári labdarúgásban.
Szita Károly polgármester úr, a labdarúgók és a szurkolók kérték, hogy vállaljam el a Kaposvári Rákóczi szakmai irányítását, s próbáljuk meg közösen megoldani a problémákat – mondta Prukner László. – A szezon végig megpróbálok mindenben segíteni, amiben csak tudok, hogy a csapat bent maradjon a másodosztályban, s utána meglegyen annak a lehetősége, hogy a csapat tovább tudjon lépni. Szakmai igazgatóként a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémián dolgozó kollégákkal együtt azon vagyunk, hogy az akadémia a jövőben is tartsa meg státuszát.



A Mezőkövesd és a Gyirmót után ismét egy nehéz ellenfél vár a Rákóczira, Rajczi Péteréket ugyanis pénteken 15.30-kor a Vasas otthonában szólítják pályára. Ősszel a somogyiaknak sikerült 3–1-re győzniük, most egy hasonló eredmény óriási bravúrnak számítana, hiszen tavasszal még nem szerzett pontot a Rákóczi.
– A Vasas a bajnoki cím legnagyobb esélyese – fogalmazott Prukner László, a Kaposvári Rákóczi FC szakmai igazgatója. – Az őszi, már akkor is NB I.-es keretüket télen még jobban megerősítették. Valamennyit zárkózott fel a csapatunk az elmúlt időszakban, de nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei. Mentálisan és fizikálisan is le van maradva a társaság, hiszen október óta nem nyertek mérkőzést. Ráadásul pénzügyi gondok is voltak, de előre kell tekinteni.

A kaposváriaknál Bank István sérülés, Kovács Olivér pedig eltiltását miatt kénytelen kihagyni a találkozót.
További hír a Rákóczi háza tájáról, hogy a somogyi zöld-fehéreknél folytatja pályafutását a korábbi utánpótlás válogatott támadó, Faggyas Milán. A 25 esztendős, miskolci születésű, 175 centi magas futballista a Diósgyőr színeiben mutatkozott be az élvonalban, a későbbiekben pedig megfordult a Debrecen, az osztrák Mattersburg, a Budapest Honvéd, a Szolnok, a Sopron együttesében, legutóbb pedig és a Lombard Pápa színeiben szerepelt. Faggyas korábban pályára lépett az U18-as nemzeti csapatban is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!