Sport

2016.04.25. 14:22

Házi László váltotta Pusztai Lászlót a Rákóczinál

Házon belül találta meg új vezetőedzőjét a Kaposvári Rákóczi BFLA együttese. A megyei I. osztály listavezetőjénél Pusztai László helyett Házi László felel a szakmai munka sikerességéért.

Klein P.

Szerkezeti átalakulás miatt és nem szakmai okokból neveztük ki Házi Lászlót, hiszen a hétvégén is magabiztos győzelmet aratott a csapat – mondta Herczeg Erik, a Kaposvári Rákóczi BFLA elnöke. – Már építjük a jövő csapatát és nem akartunk egy huszárvágással a nyár közepén új vezetőedzőt hozni. Egyelőre ideiglenes Házi László kinevezése, de nem elképzelhetetlen, hogy az NB III.-ban is ő irányít majd. A jövőben a szakmai stábot és a játékoskeretet is tovább szeretnénk erősíteni.

Házi László korábban már irányította vezetőedzőként a kaposvári zöld-fehéreket. Egy évvel ezelőtt, Tamási Zoltán távozását követően ült le az akkor még másodosztályú klub kispadjára.



Pusztai László csak a felnőtt csapattól távozik, a jövőben továbbra is marad a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia szakmai igazgatója. További hír az akadémiával kapcsolatban, hogy Opalkó Tibor személyében kineveztek egy gazdasági igazgatót.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!