Sport

2017.03.07. 09:52

Kéki Zoltán lett a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia elnöke

Kéki Zoltánt választották meg a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia elnökévé a hétfőn megtartott elnökségi ülésen – tájékoztatott Herczeg Erik, az akadémia leköszönő elnöke.

Klein Péter

Kéki Zoltán egy tapasztalt szakember, aki évtizedekig dolgozott a közigazgatásban – fogalmazott Herczeg Erik. – Az akadémiának most egy ilyen emberre van szüksége, aki magáénak érzi az akadémia ügyeit, szereti a Rákóczit, emellett pedig vezetői tapasztalattal rendelkezik. A döntés növeli a hatékonyságot, s a kaposvári utánpótlás-labdarúgás érdekeit szolgálja.
Herczeg Erik döntésének okáról elmondta, kevés időt tudott fordítani az akadémia ügyeire, s minél többet szeretne fordítani ezután a felnőtt csapatéra.

– Az akadémia és a felnőtt csapat kapcsolata kiváló, s ez a jövőben is így marad, stratégiai megállapodást kötöttünk és továbbra is sok mindenben segítjük majd egymást – tette hozzá Herczeg Erik, aki még hozzátette: a cél továbbra is változatlan, a jelenleg NB III-ban szereplő felnőtt együttes jusson fel a másodosztályba, az akadémia utánpótlás-csapatai pedig  a lehető legmagasabb osztályban szerepeljenek.

Jelenleg az U14-es illetve az U15-es gárda szerepel a legfelső osztályban, az NB I-ben, az U19-es együttes pedig vezeti a másodosztály mezőnyét.
A Kaposvári Rákóczi FC-t működtető Kaposvári Labdarúgó Kft ügyvezetője továbbra is Herczeg Erik marad.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!