Sport

2017.06.30. 10:34

Telt ház előtt gáláztak a jubiláló szinkronúszók

Jubileumi gálával örvendeztette meg közönségét a Kapos Dynamic SE. A 10 éves egyesület több mint hetven tagja mutatta meg tehetségét a kaposvári Virág Fürdő ötvenméteres medencéjében.

Böcz Zoltán

Nem csak vízi, de szárazföldi produkciókat is láthattak az érdeklődők. – Ez itt egy nagy család –  hangoztatta köszöntőjében Kárpáti Anikó, a Kapos Dynamic SE elnöke. A megtelt lelátó családias hangulata is erről árulkodott. A szinkronúszók közül akadtak olyan lányok is akik újrakezdték a sportot, hiszen miután leérettségiztek az élet más irányba terelte őket, ám február óta ők is újult erővel készültek az ünnepi gálára. A többieknek már fél évvel ezelőtt megkezdődött a munka a jubileumi estére.

Az érdeklődő közönség megtekinthette az egyesület versenykűrjeit, melyeket a különböző megmérettetésen is bemutattak a lányok, de voltak olyan koreográfiák is melyek csak erre a különleges alkalomra készültek, először láthatták a sportkedvelők – árulta el lapunknak Farkasné Kacsó Renáta Vivien, szakosztályvezető.

[caption id="" align="aligncenter" width="650"] Különböző formációkat láthattak a sportkedvelők.
[/caption]

Mazaga Fanni érdemelte ki elsőként a Gém Fruzsina Tehetség Emlékdíjat az elért eredményeiért, és mert meghívást kapott a magyar utánpótlás válogatottba.

Címkék#Kaposvár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!