OTP Bank Liga

2017.10.28. 17:37

Ismét Böde volt a Ferencváros nyerőembere

A labdarúgó szerezte a győztes gólt a Mezőkövesd ellen.

A Ferencváros Böde Dániel góljával nyert a sereghajtó Mezőkövesd otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 14. fordulójában szombaton. A válogatott csatár egy héttel ezelőtt az Újpest ellen is győztes gólt szerzett.

A Mezőkövesd immáron 12 forduló óta nyeretlen az élvonalban, míg a zöld-fehérek veretlensége nyolc mérkőzésesre duzzadt az NB I-ben. Mivel a forduló előtt listavezető Videoton 2-2-es döntetlent játszott az Újpesttel, így a Ferencváros a tabella élére állt.

Az első félidőben összességében a vendég zöld-fehérek futballoztak fölényben, s a félidő végén Böde gyönyörű fejesével megérdemelten szereztek vezetést. A fordulást követően pár perccel egyenlíthetett volna a Mezőkövesd, de Koszta hatalmas helyzetben rontott. A hazaiak jó 20 perc alatt sokkal több helyzetet dolgoztak ki, mint addig összesen, de nem tudtak túljárni a magabiztos Dibusz eszén.

Az utolsó percekben is inkább a Ferencváros védelmének kellett jobban koncentrálnia, de nem hibázott, így Thomas Doll csapata mindhárom pontot megszerezte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!