Sztárvilág

2010.01.14. 15:51

Világsztár a magyar énekes párja!

Dobrády Ákos már nem titkolja: egy párt alkotnak a világhírű svéd énekesnővel. Emiliával közös koncertjüket hatezren látták.

Kiskegyed Online

Hivatalosan is egy párt alkot a TNT egykori sztárja és a svéd énekesnő, Emilia. Még nagyon a kapcsolat elején vannak, így nem tudják, hogyan alakul majd későbbiekben a dolog. Egyelőre élvezik egymás társaságát. A nagykoncert után Emilia egy hétig hazánkban maradt, ezt az időt együtt töltötték – árulta el Ákos, aki úgy fogalmazott, nem meri kijelenteni, hogy a szíve foglalt, de ebből a kapcsolatból még bármi lehet.

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Nem titkolóznak tovább.
[/caption]

Az énekes egyébként arra is nagyon büszke, hogy a Syma-csarnokban tartott koncertjére csaknem hatezren voltak kíváncsiak. Egy dolog szomorította csak el a koncert után: ellopták a barátjától születésnapjára kapott, 1,6 millió forintos mikrofont.

Akivel a produkció során együtt dolgozott, azokért tűzbe tenné a kezét, inkább egy idegenre gyanakszik, aki odakeveredett, amikor a hangszereket pakolták. Sorszámozott darabról van szó, itthon nehéz eladni. Ákos reménykedik benne, hogy megkerül.

forrás: ma.hu

Ezek is érdekelhetik