Sztárvilág

2010.11.09. 10:23

Emberi roncsot szül a tehetségkutató?

Édesapja szerint idegileg kikészült az X-Faktoros Shodeinde Dorka és ugyanezt állítják a Megasztáros Patai Annácskáról is. Mit csinálnak az énekversenyek a versenyzőkből?

BAMA

Bár a zsűrinek és a nézőknek köszönhetően állva maradt a szombati párbaj után az X-Faktor kismamája, láthatóan az összeomlás szélére került – legalábbis édesapja szerint, aki a színpad helyett legszívesebben egy szanatóriumban látná 19 éves lányát. Az aggódó papa szerint ugyanis Dorka nem tud megbirkózni az anyaság-sztárság-ifjú feleség hármas megpróbáltatásaival. A gondos szülő már a mentorokkal is beszélt, hogy figyeljenek jobban lányára.

– Geszti Péterrel egyeztettem, hogy mire kell majd a lányommal kapcsolatban figyelnie a jövőben – mondta a Borsnak Fekete Zoltán. – Roppant feszült a helyzet, alaposan próbára tesznek mindenkit, a versenyzőknek nincs egy perc leállásuk sem. Az elmúlt egy év iszonyatosan megviselte Dorkát, hiszen friss anyuka, friss feleség lett, és itt az X-Faktor is. Egy év alatt annyi minden történt vele, hogy azt egyszerűen képtelen feldolgozni, fokozatosan összeomlik.

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Nézd meg a galériát!
[/caption]

A cikk folytatása >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!