álomszerep

2018.12.27. 12:00

Jamie Oliver is szerepelni fog a következő Star Warsban

Ráadásul nem is akárhogy kapta a szerepet.

British chef and activist Jamie Oliver, poses during a photocall for a TV serie "Jamie Oliver" as part of the MIPCOM, the world's biggest television and entertainment market, on October 15, 2018 in Cannes, southeastern France. (Photo by VALERY HACHE / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Valery Hache

Bár a brit sztárszakácsot elsősorban a konyhából ismerjük, már nem kell sokat várni, hogy egy egészen új oldaláról is bemutatkozzon nekünk. A The Sun ugyanis arról ír, hogy a Star Wars IX. részében Jamie is szerepet kapott: rohamosztagost alakít majd.

Nem véletlenül kapta éppen ezt a szerepet, néhány éve ugyanis ilyen jelmezben kísérte el lányait, Poppyt és Daisyt az iskolába, nem kis feltűnést keltve ezzel a performansszal.

Korábban egyébként már más híresség is feltűnt hasonló szerepben: a 2015-ös Az ébredő erőben a legutóbbi James Bond, Daniel Craig húzta magára a rohamosztagosok sisakját.

Jamie Oliver szereplésére és a Star Wars IX. bemutatójára a hírek szerint még legalább egy évet várnunk kell, a filmet ugyanis jövő decemberben tervezik bemutatni, egyelőre még előzetes sem jött ki róla.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!