Választás 2010

2010.02.26. 17:30

A Parlamentbe készül a Civil Mozgalom

Pénteken mutatták be a sajtó képviselőinek a Civil mozgalom jelöltjeit. Somogy mind a hat egyéni választókerületében ringbe szállnak a képviselőjelöltségért.

F. Szarka Ágnes

Tóth Sándor, aki Kaposvár 1-es körzetében gyűjti a kopogtató cédulákat, azt mondta: már az is nagy eredmény, ha egyetlen jelöltjük bekerül a Parlamentbe.

– Somogy mind a hat egyéni választókörzetében gyűjtjük a kopogtatócédulákat, bízunk benne, hogy hamarosan bejelenthetjük azt is, hogy hány képviselőnk teljesítette sikerrel ezt a feladatot. Ezt követően fogjuk a programunkat a lehető legszélesebb körben ismertetni. Felvállaljuk azoknak az embereknek a képviseletét, akik megcsömörlöttek a jelenlegi politikától. Van választási lehetőség, a törvényes keretek között is lehet másként politizálni. Az ország gazdaságának be kell indulnia, és a képviselőknek, a politikusoknak vállalniuk kell – akár a törvény előtt is – tetteikért a felelősséget.



Kaposvár 1-es választókörzetében Tóth Sándor, a 2-esben Ratasics János indul a képviselőjelöltségért. Siófokon Zih Mónika Józsa, Balatonbogláron Bekk Fruzsina, Marcaliban Kiss Péter, Nagyatádon Hosszú László Ernő gyűjti a kopogtatócédulákat a Civil Mozgalom színeiben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!