Választás 2010

2010.03.16. 18:45

Centit vágtak a fideszesek a Kossuth téren - fotó

Párttagok, aktivisták és szimpatizánsok közreműködésével tartotta kampánynyitó, egyben centivágó nagygyűlését kedden délután Kaposváron a Fidesz.

Márkus Kata

Az országgyűlési választások kihirdetésének időpontjától, 70 nappal ezelőttől a 26. napig, a választásokig még hátralévő időpontig vágták le egyesével a számokat, miközben az adott nap történéseit sorolták a Kossuth téren.
[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Centit vágtak a fideszesek a Kossuth téren
[/caption]
– Azért jöttünk össze, hogy emlékezzünk elszalasztott lehetőségeinkre, és felkészüljünk a választásokra, mert itt az idő – mondta Heintz Tamás, jelenlegi országgyűlési képviselő, egyben jelölt. – Az az erkölcsi, politikai, szociális és gazdasági válság, amelybe a szocialisták vezette kormányzatok nyolc év alatt sodorták az országot, indokolta, hogy a legkorábbi időpontra írják ki a választásokat. Akkor véget vethetünk a szocialisták ámokfutásának.



Gelencsér Attila, Somogy megye közgyűlésének elnöke, a Fidesz országgyűlés képviselőjelöltje utalva a még januárban kiküldött 22 ezer kérdőívre, s a visszaérkezett több mint négyezer válaszlevélben foglaltakra, azt mondta: meg kell kérdezni az embereket a véleményükről, s arról, mi foglalkoztatja őket.
[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Az elszalasztott lehetőségekre emlékeztek
[/caption]
– Mert ha ezt nem tesszük – hangsúlyozta Gelencsér Attila –, ugyanabba a hibába esünk, mint az elmúlt években a szocialisták. Eltávolodtak az emberektől, és saját álmaikat kezdték megvalósítani, ahelyett, hogy a polgárokét váltották volna valóra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!