Választás 2010

2010.04.12. 11:53

Somogyi jobbikos a parlamentben

Pősze Lajos, a Szerencsejáték Rt. korábbi vezetője személyében a somogyi Jobbik is képviselőt küldhet az új országgyűlésbe. A párt területi listavezetője némi országos lista kompenzációnak köszönhetően szerzett mandátumot.

Vas András

– Elégedettek vagyunk – kommentálta a Jobbik somogyi, az országos átlag alatti eredményét Kálmán Lajos, a párt megyei kampányfőnöke. – Ilyen óriási fideszes támogatottságú megyében nem rossz eredmény a csaknem 15 százalék, melyet a Jobbik Somogyban kapott, bár bevallom, egy kicsivel többet vártunk. Ennek ellenére óriási hangulat uralkodott a kaposvári presszóban, ahol a szimpatizánsainkkal közösen figyeltük az eredményeket.



–  Számunkra ez volt az igazi áttörés a megyében és Kaposváron egyaránt – tette hozzá Kálmán Lajos. – A következő feladtunk a programunk következetes végrehajtása, amiben nagy segítséget jelent majd, hogy a megyei listáról Pősze Lajos bejutott a parlamentbe, azaz a somogyi választóinknak is lesz képviselete: noha budapesti képviselőről van szó, biztos vagyok benne, nem fogja elfelejteni, honnan került az országházba. Mi pedig megkezdjük a felkészülést az önkormányzati választásokra, hiszen igazából helyben szeretnénk megmutatni, milyen változásokat akarunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!