stílusos játék

2018.07.03. 12:41

Sztárfodrász gondoskodik a franciák frizurájáról

A brit Ahmed Alsanawi - akihez Londonban számos Premier League-játékos jár - a válogatott isztrai főhadiszállásán dolgozik, és a csapathotelbe is bejáratos.

(BACK L to R) France's midfielder Paul Pogba, France's defender Samuel Umtiti, France's defender Lucas Hernandez, France's defender Raphael Varane, France's forward Olivier Giroud, France's goalkeeper Hugo Lloris, (FRONT L to R) France's forward Antoine Griezmann, France's midfielder Blaise Matuidi, France's midfielder N'Golo Kante, France's defender Benjamin Pavard and France's forward Kylian Mbappe pose before the Russia 2018 World Cup round of 16 football match between France and Argentina at the Kazan Arena in Kazan on June 30, 2018.

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Luis Acosta

Eddig kétszer látogatta meg a nemzeti együttest, és közösségi oldala szerint többek között Kylian Mbappé és Samuel Umtiti frizuráját is rendbe hozta.

A fodrász a tervek szerint jövő héten is felkeresi a Kékeket, amennyiben akkor még versenyben lesznek a vb-n. A franciák a pénteki negyeddöntőben Uruguayjal találkoznak Nyizsnyij Novgorodban.

Borítókép: A francia válogatott

Forrás: AFP/Luis Acosta

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!