Vélem-én

2013.04.26. 07:16

A nyuszi átdobta a kapun a biciklit

Az én anyukámat nagyon sok megpróbáltatásnak tettem ki. A kérdéseimmel. Én még kisgyermek voltam, amikor megkaptam életem első új biciklijét.

Hock Flóra, Kaposvár

Hiába gondolkodtam, törtem a fejem, nem tudtam elképzelni, hogy a nyuszi hogyan hozta be a kapun a biciklit húsvétra. Pár nap gondolkodás után anyához fordultam segítségért. Amikor anyától megkérdeztem először furcsán nézett, mintha gondolkodna valamin, majd rávágta: Hát átdobta a kapun. Erre én bólintottam egyet és annyiban hagyva, majd elindultam biciklizni...



A tetteimmel. Amikor nagyobbacska lettem edzésen megsérültem. Anya azonnal elvitt a kórházba, ahol kiderült, hogy eltört a lábam. Én nagyon szomorú voltam, mert én lettem volna másnap a röpimeccsen a csapatkapitány, de anya nem csak megvigasztalt, hanem fel is vidított. Míg fekvőgipszem volt, anya szabadságot vett ki és egész hetet velem töltötte. Gondoskodott rólam és a szeretetével segített a felépülésben.
És még ezernyi ilyen történet volt, de mindegyiket nem lehet leírni.

 

 

 

A kérdéseimmel. Én még kisgyermek voltam, amikor megkaptam életem első új biciklijét. Hock Flóra, Kaposvár -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!