Csapatépítő gólyatábor

2019.09.04. 20:00

Berepültek a gólyák Bőszénfára

Az idei gólyatáborban a Vadgazdálkodási Tájközpont ezúttal nem a bőgő bikák hangjától volt hangos, hanem a Kaposvári Egyetem frissen tanult „csatakiáltásai” töltötték meg a völgyet.

Koszorus Rita

– Igyekeztünk kihasználni a szarvasfarm adottságait – mondta Nagy János, a tájközpont vezetője, s a gólyatábor főszervezője. – A feladatok alapvetően a lovaglás, vadászat és horgászat köré összpontosulnak, de ezt még megspékeltük a rodeóbikával és lövészeten is részt vesznek a gyerekek.

 

A halastónál egy kenuval ügyességi versenyt tartottak, de a csapattagoknak közben kézzel kellett halat fogni egy gödörből. Itt aztán senki sem maradt szárazon, de láthatóan, ezt ezúttal senki sem bánta. – Szerencsére jók a csapatok, a feladatok is és az időjárás is kedvez nekünk – mondta kérdésünkre Bogyó Tamara. – Én a halas feladatot vártam a legjobban. Szerintem nagyon klassz dolog a gólyatábor, igaz én levelezőre fogok járni, de a nappalisoknak biztos jó lehetőség ez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!