MÁV menetrend:

2024.04.30. 10:50

Több kocsit indít a MÁV az elsejei ünnepnapon a Balatonra

A május elsejei ünnepnap közeledtével fontos, hogy tájékozódjunk a vonatok menetrendjéről és az utazási tippekről, különös tekintettel a Balaton irányába induló járatokra.

Hajdú Marianna

Közeledik a május elsejei ünnepnap, és sokan tervezik, hogy ezen a szabad napon utaznak a festői Balatonhoz. Az alábbi tájékoztató a MÁV legfrissebb közleménye alapján segít felkészülni az utazásra.

Május 1-jén a vonatok ünnepnapi menetrend szerint közlekednek. 

A Budapest–Nagykanizsa és Budapest–Keszthely viszonylatú InterCity vonatok, mint például a Tópart és a Balaton, több kocsival indulnak, hogy kielégítsék az ünnepi nap fokozott utasforgalmát.

Az aktuális menetrend és az ülőhelyek állapota az Elvirán keresztül érhető el.

A közlekedési vállalat javasolja az online platform használatát a helyjegyek elővételi vásárlásához, amely lehetővé teszi, hogy kényelmesen és zökkenőmentesen utazhassunk.

Ezen felül az utasok számának növekedése miatt javasolják, hogy a jegyeket lehetőség szerint elővételben szerezzük be. Ezt az Elvira felületén, vagy a MÁV applikáción keresztül tehetjük meg, így a sorban állástól is megkímálhetjük magunkat a pénztáraknál.

Mint közleményében a MÁV írja: az ünnepnapon érdemes fél órával korábban érkezni a pályaudvarokra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában