Kézilabda

2023.09.03. 16:01

Az ifik és a serdülők is kikaptak

A Siófok KC élvonalbeli serdülő- és ifjúsági együttese a 2023/2024-es NB I.-es bajnokság első fordulójában a DKKA csapatát fogadta hazai pályán az SKC-Sportkomplexum Munkacsarnokában.

Női Ifjúsági I. osztály–Nyugat, 1. forduló

Siófok KC–DKKA 32–34 (15–15)

Siófok: Nógrádi, Aranyos (kapusok), Sólyom,  Bojtok 2, Deme 2, Gurbács, Kocsis 7, Koósz K. 4, Bakonyi, Koósz F. 3, Gulyás, Tóth, Posta, Tordai-Nagy 2, Szekeres 4, Karé 8. Vezetőedző: Pintér Károly.

Kiállítások: 4, illetve 12 perc.

Hétméteresek: 11/9, illetve 1/1.

Pintér Károly: – Ha valaki augusztus elején azt mondja nekem, hogy az első fordulóban egy ilyen szoros eredményt érünk el a Dunaújváros ellen, akkor azt kinevettem volna. Tizenegy játékosunk távozott és ketten érkeztek. Új csapatot építünk, ehhez idő kell. Úgy gondolom, hogy remekül játszottunk, büszke vagyok a lányokra. A DKKA egyelőre nagyobb játékerőt képvisel, de mi is jó úton haladunk.

Női Serdülő I. osztály–Nyugat, 1. forduló

Siófok KC–DKKA 24–45 (9–27)

Siófok: Böőr, Aranyos (kapusok), Sólyom 2,  Kenyó 2, Vörös 1, Gurbács 7, Sarang 1, Minárik 3, Gábor, Pumb, Zsiga, Szili, Pap 2, Posta 1, Jócsik 2, Erdélyi 3. Vezetőedző: Tarján Bence.

Kiállítások: 4, illetve 14 perc.

Hétméteresek: 3/0, illetve 8/7.

Tarján Bence: – A meccs elejét nagyon nagy sebességel kezdtük, de tíz perc elteltével egyre több lett a hiba ebben a gyors játékban. A mérkőzés utolsó szakaszában újra el tudtuk kapni a fonalat, de már késő volt. A lányok végig küzdöttek. Mi egy fiatal csapat vagyunk, sokat kell még tanulnunk, de nagyon jó úton járunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában