IFA 2022

2022.09.06. 09:37

Új TCL soundbarnál bukkan fel a RAY DANZ technológia

A TCL Electronics, a globális TV iparág egyik kulcsszereplője és vezető szórakoztatóelektronikai vállalata globális sajtótájékoztatót tartott a 2022-es IFA kiállításon.

Forrás: TCL

Bemutatkoztak a gyártó legújabb innovációi, köztük egyik új zászlóshajója, az X937U RAY DANZ soundbar. Ez a Dolby Atmos és DTS:X technológiával működő 7.1.4 csatornás hangrendszer egyedülálló kialakítással rendelkezik és rendkívüli hangélményt nyújt.

A jobb hangzás érdekében a TCL kifejlesztette és 2020-ban bevezette az innovatív és díjnyertes RAY DANZ technológiát. Az akusztikus lencse technológiával felvértezett hangszórók szélesebb és homogén hangszínt hoznak létre a hagyományos hangprojektorokhoz képest, mindezt digitális feldolgozás nélkül, ezáltal nem kell kompromisszumot kötni hangminőség, tisztaság és pontosság terén.

2022 tavaszán a TCL piacra dobta a RAY DANZ második generációját, a TCL C935U 5.1.2-es Dolby Atmos soundbart, amely nemrég nyerte el az „BEST BUY SOUNDBAR 2022-2023” EISA-díjat. Ez az elismerés azt bizonyítja, hogy a márka legújabb innovációja lenyűgözte az európai szakértőkből álló zsűrit.

TCL X937U, a legújabb zászlóshajó exkluzív RAY DANZ technológiával

A 2022-es IFA kiállításon a TCL bemutatta az új RAY DANZ X937U soundbart: egy különleges, 7.1.4 csatornás házimozi rendszert, amely egyedülálló kialakítással kiváló hangélményt biztosít. Dolby Atmos és DTS:X technológiával működő csúcskategóriás soundbar többdimenziós hangzást nyújt és okosan illeszkedik minden helyiséghez. A felhasználó a távirányító egyetlen kattintásával hangolhatja a mély, illetve a magas hangokat, ezzel a tartalomhoz leginkább passzoló hangzásvilágot elérve.

Az X937U hangsugárzói környezetbarát szövettel vannak bevonva, amelyek újrahasznosított rPET-ből, például műanyag palackokból készülnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!