jótékonyság

2020.11.23. 13:40

Jónak lenni jó! – Több mint 16 millió forint gyűlt össze

Az egész napos műsorfolyama december 20-án kilencedik alkalommal várja a nézőket és a hallgatókat.

Eddig több mint 16 millió forint gyűlt össze a közmédia Jónak lenni jó! elnevezésű jótékonysági kampányában, amelyre a Fővárosi Nagycirkusz Urbán Ádám fotográfus képét ajánlotta fel – hangzott el a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című hétfői műsorában.

Urbán Ádám a műsorban elmondta, hogy a fekete-fehér fotón a Fővárosi Nagycirkusz különleges kupolája látható, amely alatt artistalány gyakorol egy perzsen (különleges cirkuszi rúd).

Hozzátette: a cirkuszi világ fotózása számára hosszú távú projekt, megpróbál a lehető legjobb kapcsolatot kiépíteni a művészekkel. Ez lehet a titka annak, hogy meglátja azokat a varázslatos, olykor intim pillanatokat, amelyeket más nem – vélekedett a Balogh Rudolf-díjas fotós.

A közmédia Jónak lenni jó! egész napos műsorfolyama december 20-án kilencedik alkalommal várja a nézőket és a hallgatókat. A jótékonysági kampány támogatói egy autista gyerekeket és családjukat segítő diagnosztikai és terápiás centrum létrehozásához járulhatnak hozzá.

A 13616-as adományvonal tárcsázásával vagy sms-sel hívásonként és üzenetenként 500 forinttal lehet támogatni az autista gyerekeket és családjaikat segítő Együtt az Autistákért Alapítványt.

Borítókép: Urbán Ádám fotográfus / facebook

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!