különleges esemény

2018.09.14. 14:09

Filmbe illő bababulival ünnepelte születendő gyermekét Kulcsár Edina

A modellt barátai lepték meg a partival.

Pontosan olyan babaváró bulit rendeztek Edináéknak, amilyenről minden kismama álmodik. A várandós anyuka barátai csodálatos kék dekorációt varázsoltak mindenhová, igényes és finom sütemények várták a megjelenteket, és mindenhová a várva várt kisfiú, Medox neve volt felírva – írja a Hot! magazin összeállítása alapján a Vasárnap Reggel.

– Egy jó barátnőm megkérdezte, mit szólnánk, ha szervezne egy ilyen partit. Elsőre nemet mondtam, mert nem tudtam volna segíteni neki ebben, idő hiányában nem fért volna bele az életembe. Végül az egészet magára vállalta, és fantasztikus összejövetelt szervezett, ahol ott volt a család és a barátok, mindenki önfeledten szórakozott. Ezzel lekerült a vállamról a stressz – mesélte Edina.

Cicapara

Edina mindent megtesz azért, hogy a születendő kisfia egészséges legyen, a rajongói mégis azzal támadták, hogy a házi kedvence, Joy veszélyt jelent a magzatra, mivel – legalábbis szerintük – a macskák számos betegséget terjesztenek. A modell azonban minden kötelező vizsgálaton részt vett, ahol biztosították arról, hogy Medox egészséges, mint a makk.

A leendő anyukának, a párjának és a vendégeknek interaktív játékokkal, ügyességi feladatokkal kellett megbirkózniuk, hogy bebizonyítsák: felkészültek a szülői szerepre.

– A fiúknak babakocsi-összerakó versenyt tartottunk, de plüssállatokat is tisztába kellett tenni hagyományos textilpelenkával. Ebben természetesen toronymagasan én lettem az első! – nevetett a kismama. – A másik kedvenc játékom során bébiételeket kóstoltunk, és ki kellett találni az ízüket; ebben a versenyszámban Csuti nyert – mesélt lelkesen a szerelme sikeréről Edina, hozzátéve, hogy rengeteg szép ajándékkal lepték meg a vendégei, bár ő külön nem kért semmit.

– Az egyik különlegesség egy Fradi-címeres rugdalózó volt, amire az összes ferencvárosi játékos autogramot adott. Csutit annyira meghatotta, hogy azt mondta: ezt bekeretezzük, és eltesszük emlékbe – mondta a műsorvezető, aki nem árulta el Medox érkezésének pontos idejét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!