Egyoldalú szerződésbontás?

2019.05.16. 14:48

A Facebook törölte a Felvidéki Magyar Sziget oldalát

A közösségi oldal véleményformáló urai úgy gondolták, hogy önkényesen, indoklás nélkül, végleg törlik a rendezvény közösségi oldalát.

A szlovákiai magyar szervezők közleményt adtak ki, melyben arról számolnak be, hogy a Facebook törölte a közösségi hálón lévő oldalukat – olvasható a V4NA Hírügynökség anyagában.

A szervezők szerint a közösségi oldal cenzúrát alkalmazott, amit indokolatlannak tartanak. A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom tizenkettedik alkalommal szervezi meg idén a Felvidéki Magyar Szigetet.

A szervezők a saját honlapjukon hozzáteszik, hogy a Facebook az elmúlt évek során rendre törölte a fesztivál eseményeit. Mint fogalmaznak, a cenzúra most új szintre lépett.

„A Facebook véleményformáló urai úgy gondolták, hogy önkényesen, indoklás nélkül, végleg törlik a rendezvény közösségi oldalát.(...) Az üzleti életben ezt egyoldalú szerződésbontásnak hívják„ – olvasható a Felvidéki Magyar Sziget honlapján.

Borítókép:

Fellépők a VII. Felvidéki Magyar Sziget színpadán

Forrás: http://fmsz.info/galeria/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!