Bulvár-celeb

2021.08.24. 10:00

Drámai fejlemény: súlyos betegsége is közrejátszhatott a Gödnél vízbe fulladt lány halálában

Vízbe fulladt a hétvégén egy 22 éves lány Gödnél. Szabina 15 évvel idősebb barátjával, Leventével vett részt egy hétvégi kiránduláson. Némi italozás után merészkedett vízre egy gumicsónakban, ám a fiatal nő beleesett a folyóba és nem élte túl a kalandot.

Forrás: Bors / Móricz István

Szabinának nem volt éppen könnyű gyermekkora, ismerősei szerint egy ideig otthonban is élt. A fiatal lány számára valóságos csoda volt, hogy a munkahelyén megismerhette a 37 éves Leventét. A barátságuk hamar szerelemmé erősödött, és nem sokkal később össze is költöztek. Ugyan

voltak, akik a 15 éves korkülönbségük miatt nem nézték jó szemmel a kapcsolatukat, ők ezzel nem törődtek, és már az esküvőn és a gyermekvállaláson gondolkodtak.

A hosszú hétvégén eredetileg biciklis túrára szerettek volna menni, de végül úgy döntöttek, hogy a napos időre való tekintettel inkább egy víz közeli táborhelyet választanak a baráti társaságukkal. Göd mellett döntöttek. Velük tartott Levente egykori barátnője is, aki szinte az egész tragédiát végignézte – írja a Bors.

– Nagyon jól éreztük magunkat, de szombat délután Levi és Szabina elment romantikázni. Levi ugyanis hozott egy felfújható gumicsónakot. Abba ültek bele ketten. Egy idő után valamiért felborultak, és mindketten a vízbe estek – mondta a közeli barát, hozzátéve: a körükben tudták, hogy

Szabina heves rosszullétekkel járó betegség­ben szenved. Most arra gyanakodnak, talán ez is hozzájárult, hogy a lányt nem lehetett megmenteni.

– A vőlegényemmel most ma­gunkhoz vettük Leventét. Mi is alig tudunk vele kommunikálni, hiszen egyfolytában sír. Szörnyű őt ilyen állapotban látni. A munkahelyére is mi telefonáltunk, hogy bejelentsük, nem tud be­menni dolgozni – árulta el a volt barátnő, aki hozzátette: miután a csónak felborult, Leventét a közelben tartózkodók hamar kihúzták. Aztán segítséget hív­tak. Rendőrök és búvárok is keresték Szabinát, de éjfél körül kifogyott az oxigénpalackjuk, ezért a munkát fel kellett függeszteniük – csuklott el a közeli ismerős hangja.

Levente eközben azt mondogatta, bárcsak őt kellene inkább keresniük.

A lány holttestét csak vasárnap délelőtt találták meg. A férfi most magát hibáztatja kedvese haláláért.

A barátok azt tervezik, hogy együtt fizetik ki Szabina temetését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!