Betelt a pohár

2023.07.16. 10:00

Köllő Babettnek elege lett, olyat tett, amit még soha

A Sztárban sztár leszek! csinos műsorvezetőjéről lábra kapott az az egyébként teljesen alaptalan pletyka, hogy összejött Szoboszlai Dominikkal, akivel – bevallása szerint – soha nem találkozott. Bbettnek elege lett a Redditen zajló névtelen és aljas támadásokból, elhatározta, keményen fellép az anonim rosszindulatú kommentelők ellen és meglépi azt, amit korábban nem: ügyvédhez fordul.

MW

Elege lett a rosszindulatú pletykákból, névtelen kommentelőkből

Forrás: Metropol

Köllő Babettet napok óta támadja a sajtó azzal, hogy összehozták Szoboszlai Dominikkal. A támadások a Redditen kezdődtek, ahol mindenki név nélkül tehet fel bizonyos kérdéseket, és kijelentéseket. Babett ügyvédhez fordult, mert amit az egyik napilap állít róla, az már mindennek a legalja. Az újság címlapján ez a cím fogad bennünket: Esküvőn szexelt Szoboszlai a házas Köllő Babett-tel? – írja a Ripost.

Annyira szürreális a sztori, hogy először röhögtem rajta, de amikor nyomtatott sajtóban látod, akkor már nem olyan vicces. Én saját magam miatt állok bele ebbe, mert egy idő után elég, egy idő után ezt már nem akarja kezelni az ember

– válaszolta Babett a lapnak, a kérdésre, hogy miként érintik az alaptalan, rosszindulatú pletykák. 

Leírnak egy kitalált sztorit, egy kitalált szituációt egy olyan emberről, akivel életemben nem találkoztam, mi a következő, ha nem reagálok?

– tette fel a jogos kérdést. 

Azt sem titkolta, hogy polgári pert kezdeményez a névtelen kommentelők ellen, akik azt hiszik, hogy az anonimitás vértként védi őket és következmények nélkül bármit megtehetnek. 

Ám ez nem így van, hiszen az Általános Szerzői Feltételekben benne van, hogy senki nem állíthat valótlanságot, mert az súlyos jogi következményeket vonhat maga után.

Életemben először állok bele egy ilyen ügybe, volt már olyan, aminél egyszer nagyon elgondolkodtam, hogy lépni kéne. Megjelent, hogy nehezen dolgozom fel édesanyám halálát, a dolognak a furcsasága az volt, hogy anyám küldte át a cikket, hogy őt eltemették. Végül azért nem álltam bele, mert boldog voltam, hogy él az édesanyám

– mondta Köllő Babett, aki keményen fel akar lépni a névtelen posztolók ellen. 

El fogom mondani, hogy mire jutottam. Eljutottunk arra a pontra, hogy nem következmények nélküli világ a Reddit. IP-cím alapján ezeket az eseteket kinyomozzák és kiadják

– fogalmazott a Sztárban sztár leszek! műsorvezetője. Hozzátette, hogy a férje és a színész kollégái is támogatják, kiállnak mellette. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában