Bulvár-celeb

2023.12.02. 16:13

Holtan találták G.w.M exének eltűnt unokaöccsét

Nagy Melanie sokkos állapotban van, még nem tud beszélni a tragédiáról.

MW

A romos ház udvarán rejtették el M. György autóját

Fotó: police.hu

Holtan találták G.w.M exének, Nagy Melanie-nak eltűnt unokaöccsét Budapesten.

A Bors cikke szerint a 29 éves M. György még november 29-én este tűnt el. A férfi édesanyjához tartott, de soha nem érkezett meg, luxuskocsijával együtt nyoma veszett.

A férfit családja és ismerősei mellett a rendőrség is kereste, ők találták meg a holttestét egy romos házban. A szörnyű felfedezésről édesanyját értesítették először, ő zokogva nyilatkozott később a lapnak. Mint elmondta, fia holttestét még este találták meg, szerinte drága órája miatt gyilkolhatták meg.

A lap megkereste Nagy Melanie-t is, aki azt mondta, sokkos állapotban van, nem képes beszélni az ügyről.

A rendőrség szombat délutáni közleményében a következőket írta:

Elfogtak egy 30 éves budapesti férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölte az ismerősét.

A közlemény szerint a BRFK IX. kerületi rendőrkapitányságán csütörtökön egy férfi tett bejelentést, miszerint a testvére előző nap délután elment otthonról, de azóta elérhetetlen, nem tudja, hol tartózkodik és a telefonját sem veszi fel.

A kerületi rendőrkapitányság azonnal elrendelte a férfi eltűnése miatt a körözést és megkezdte a férfi felkutatását - tették hozzá, azzal együtt, hogy az adatgyűjtés során felmerült a gyanúja annak, hogy az eltűnt 29 éves férfi bűncselekmény áldozata lett.

A nyomozás során a rendőrök látókörébe került az eltűnt férfi egyik ismerőse is, akit pénteken délelőtt elfogtak, majd előállították és kihallgatták. Közben az életvédelmi nyomozók és a ferencvárosi rendőrök együtt egy, a főváros környékén lévő ingatlan udvarán megtalálták az eltűnt férfi autóját, és a ház melléképületében a férfi holttestét is.

A BRFK életvédelmi osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást, és a nyomozók a helyszínen szemlét tartottak.

A BRFK nyomozói a feltételezett elkövetőt, a 30 éves budapesti férfit emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi a gyanúsítás ellen panasszal nem élt, de vallomást nem tett. A kihallgatás végén a férfit a nyomozók őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását - áll a közleményben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában