Bulvár-celeb

2024.01.27. 17:30

Kiderült: Köllő Babett csak így engedné el a lányát Amerikába

A bájos Millának zsenge kora ellenére már komoly tervei vannak.

MW

Fotó: Szabolcs László

Köllő Babett a Mokka műsorában elárulta, milyen a kapcsolata a  gyermekével. A színész-műsorvezető  nem csak az édesanyja rajongásig szeretett 13 éves lányának, Millának, hanem barátnői is egymásnak.

Sokkal csöndesebb, sokkal visszahúzódóbb. Amiben talán hasonlítunk, hogy mindenkinek mindent. Tehát, hogy bármikor első kérésre… egy nagyon-nagyon jó lelkű kislány. Bármijét odaadja, szét is szokta osztani a ruháit, a cuccait. Tényleg egy jó gyerek

- mesélte a büszke anyuka.

Babett azt is elárulta, hogy Millának már most vannak nagyratörő tervei: Amerikában szeretne üzleti ismereteket tanulni -  derül ki a Tények.hu videójából. 

Erre viszont teljesen jó, hogy anyu meg öcsém Los Angelesben élnek, ők kettős állampolgárok. Azt már egyszer meséltem, hogy beadtuk mi is zöldkártyára a papírjainkat családegyesítés jogcímén. Tehát, ha ő főiskolán vagy egyetemen szeretne tanulni nyilván a zöldkártyával sokkal egyszerűbb lesz és az idő alatt meg is fogja tudni csinálni az állampolgársági vizsgáját

- ismertette terveiket Babett, majd hozzátette, hogy lányát nagyon vonzza Amerika.

Akárhogy alakul is Milla jövője, a színésznő - mint elárulta - nem tudna külön földrészen élni a gyermekétől.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában