Bulvár-celeb

2024.03.20. 17:55

Ettől a zsűritagtól rettegett a Next Top Model Hungary versenyzője

A Next Top Model Hungary első adásában sem volt hiány izgalmakból.

MW

Fotó: TV2

A Next Top Model Hungary alig néhány napja indult el a TV2-n, de drámából már most sem volt hiány. Az egyik versenyzőnek az első adásban fel kellett adnia a versenyt.

Az első megmérettetés után a villába beköltöző lányok közül most ketten, Papp Gabi és Jávori Lili voltak a Mokka vendégei. A modellek néhány kulisszatitkot is elárultak az Origo cikke szerint.

Jávori Lili például azt is bevallotta, hogy Tombor Zoltántól rettegett a legjobban a zsűriből, mert ő volt az egyetlen, aki nem akart neki feltétlenül igent szavazni. Izgult is a nagy megmérettetés előtt, mert nehezen találta meg az egyensúlyt aközött, hogy szimpatikus és bájos legyen, de közben magabiztos is.

Papp Gabi a legidősebb a lányok közül, a kora miatt aggódott kicsit, hogy az majd hátráltatja. Gabinak egy lánya is van, ezért is izgult a kiválasztás során, de végül bejutott a legjobb 16-ba, így neki is minden esélye megvan, hogy megnyerje a fődíjat.

 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában