Krimi

2023.09.10. 07:00

Esélyük sem volt: gigantikus kőtömb zúzta halálra a három miskolci férfit

A hozzátartozók a felelős szigorú megbüntetését kívánják.

MW

Forrás: Police.hu

A nyomozás adatai szerint 2022 augusztusában egy miskolci pincében megkezdett munkálatok közben egy több tonnás kőtömb szakadt rá három munkásra,mindhárman meghaltak. 

A nyomozást most lezárták, a munkálatokat felügyelő férfi ellen napokon belül vádat emelhetnek. A 45 éves miskolci férfit halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetéssel gyanúsítják.

A rendőrség az iratokat átadta az ügyészségnek, innen folytatódik tovább az ügy. Az áldozatok özvegyei a Boon.hu portálnak nyilatkoztak.

Forrás: Police.hu

"Még nem tudtam beszélni az ügyvéd úrral, a fejleményekről a közösségi oldalról, illetve a Borsod Online-ról tájékozódtam. 

Sehogy nem lehet egy ilyen tragédiát feldolgozni. Sőt még talán rosszabb, ahogy telnek a napok, hónapok, mint akkor volt. 

Bocsánatkéréssel senki nem keresett minket, de gondoltam, hogy hárítani fogják a felelősséget, és nem ismerik el, hogy hibáztak valamiben" - mondta Hudi Beáta, az egyik áldozat özvegye.

Beáta sógora szintén az áldozatok között volt. Az özvegye, Takács Tiborné, ha rajta múlna, a lehető legszigorúbb büntetést szabná ki a gyanúsítottra.

Nagyon hiányoznak! Örülök, hogy végre az ügyészségre került az ügy. Azóta még rosszabb lett az életünk, anyagilag is nehezebb kijönni. Minket sem kerestek meg akár csak bocsánatkéréssel... Ha engem kérdez, örökös börtönt kellene kapnia a felelősnek, és mostanra már rég előzetesben lenne

 – mondta a gyászoló asszony.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában