Gyász

2023.10.31. 06:00

Tragédiával végződött a rejtélyes ügy: előkerült a Rovinjban eltűnt asszony holtteste

Rövid időre hagyták magára az idős hölgyet, majd hónapokra nyoma veszett Horvátországban.

MW

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Bits And Splits

A Ripost korábban beszámolt arról, hogy még július végén tűnt el M.-né Cs. Ágota a horvátországi Rovinjban. Az idős asszony a nyári vakációt töltötte az üdülővárosban. Holttestét most találták meg a horvát hatóságok.

Már nem bírom tovább nélküled, Anya! Merre vagy?

– írta az asszony fia korábban a Facebookon. Ágota gyermeke a végsőkig bízott abban, hogy még találkozni fog szeretett édesanyjával. Égen-földön kereste Rovinjban az eltűnt idős asszonyt, mindhiába.

Ágotát a városban utoljára a Restaurant & Rooms BOŠKET étterem előtt látták. Fia ott búcsúzott el tőle, mert az idős hölgy fáradt volt és kicsit le akart dőlni a szobájában. A fia elugrott egy közeli boltba, az egész nem tartott tovább tíz percnél. Mire visszaért, édesanyját mintha a föld nyelte volna el. A gyógyszerei és a telefonja a szobában maradtak. A 68 éves hölgynél korábban demenciát diagnosztizáltak, ami többek között azt is eredményezte nála, hogy félt az emberektől. Így senki sem értette, miért hagyta el a biztonságot jelentő szállást.

A horvát hatóságok a napokban találtak rá a júliusban eltűnt idős hölgy holttestére
Forrás: Rendőrség

Minden erőfeszítés ellenére nem lett meg az idős hölgy. Bár a fia nem nyugodott bele az édesanyja eltűnésébe, többször bejárta motorral a helyszínt. Végigpásztázta az egész tengerpartot, hátha megleli demens édesanyját. Miután semmi nem vezetett eredményre, keresését a Facebookon folytatta. Kutatta az embereket, akik Rovinjban nyaraltak, hátha közülük valaki látja, felismeri és megtalálja Ágotát.

A napokban azonban minden remény szertefoszlott: a horvát hatóságok jelezték, hogy megtalálták az idős nő holttestét – írja a Ripost.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában