Krimi

2024.05.21. 22:38

Interjút adott a verőcei hajóbalesetben elhunyt lány édesanyja (videó)

A Hír TV Radar című műsora utolérte a verőcei tragédia egyik áldozatának, Berki Boglárkának az édesanyját. A nő ma reggel azonosította 19 éves lányát, akinek a holttestét a Megyeri-híd lábánál találták meg.

MW

Forrás: Hír TV

Ahogy láttuk, meg ahogy a patológus ott elmondta, hogy már abban a pillanatban tarkósérülésszerű dolgot szenvedett, amitől abban a pillanatban, vagy azért halt meg, mert tartós sérülést szenvedett, vagy pedig azért, mert szörnyethalt

Az arca ugyanolyan, mint volt, nagyon szép, gyönyörű, mint a baba, mintha csak aludna - 

így kezdte a Hír TV-nek adott interjúját Berki-Kiszel Melinda, aki a verőcei motorcsónak-tragédia előtt még beszélt lányával.

Akkor este, amikor elindultak bulizni, 19.37-kor beszéltem vele, még küldött nekem egy videót, meg egy képet, az utolsó képüket a vőlegényéről, mert én utólag tudtam meg, átküldtek egy Instagram képet, hogy 18 perccel a hajóbaleset előtt kitett egy képet, hogy megkérte a Marcell, Varga Marcell a kezét,

 aki ugye az osztálytársa is volt egyben, neki meg évfolyamtársa.

A háromgyermekes anyuka 10 éves kislányától tudta meg, hogy nővére eltűnt, akinek a holtestét végül hétfőn találták meg a Megyeri-híd lábánál.

Az édesanya éretlenül áll a tragédia előtt. Elmondása szerint Boglárka és barátai mindig megbízhatóak voltak. A 19 éves lány most fejezte be középiskolai tanulmányait, és szeptembertől kezdte volna az egyetemet.

Úgy vigyáztak egymásra, mintha igazi testvérek lennének, imádtam őket, egyszerűen mindegyikükért sír a szívem, mindegyikükért - tette hozzá. 

A gyászoló anya feltételezései szerint a szállodahajó kapitánya aludhatott, ez okozhatta a balesetet.

Akkor is, ha egy fának, vagy egy uszadéknak ütközünk neki, vannak radarjaink, és azon látjuk, hogy minek ütköztünk neki. 

Ő itt keményen elmulasztotta a segítségnyújtást. Lehet, hogy akkor sem maradtak volna életben a gyerekeink, de lehet, hogy akik nincsenek meg és a vízbe fúltak, lehet, hogy őket még ki tudta volna a kapitánynak a legénysége menteni. Szóval én nagyon szeretném, ha megtalálnák a bűnöst. 

Tudom, hogy a gyermekemet ezzel nem fogják visszahozni, nem vigasszal, de igenis büntessék meg a bűnöst és kerüljön oda, ahol van a helye neki

- jelentette ki Berki-Kiszel Melinda.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában