A déli Híradó után

2018.01.05. 15:25

Jó ebédhez szól a nóta a Dunán

Vasárnap 12.50-től egy hagyomány tovább folytatódik: a Magyar Rádió egyik legendás műsora a Duna Televízión is látható.

Budapest, 2016. augusztus 31. Bényi Ildikó mûsorvezetõ a Hogy volt?! címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A mûsorban Bozsó József színész, rendezõ, koreográfus pályafutását, szerepeit idézték meg. MTVA Fotó: Zih Zsolt

Forrás: MTI/MTVA

Fotó: Zih Zsolt

A Jó ebédhez szól a nóta című műsoron több generáció nőtt fel, és a műsor segített megismerkedni a gazdag magyar nótakinccsel.

A Jó ebédhez szól a nóta című műsorban a Duna televízióra Bényi Ildikó vezetésével és id. Berki Béla cigányprímás gondozásában és válogatásában érkeznek a legszebb magyar nóták.

Az első adásban találkozhatnak a nézők Csepregi Évával, Kautzky Armanddal, Nemcsák Károllyal, Kalocsai Zsuzsával és Balázs Péterrel, valamint rengeteg klasszikus, és sokak számára új nótával is.

A zenei értékközvetítésen túl a műsor a jellegzetes magyar tájakat is bemutatja, minden vasárnap más helyszínről jelentkezve, továbbá betekintést nyerhetünk a legendás csárdák, borműhelyek belsejébe is – hívta fel a figyelmet az MTVA sajtóirodájának közleménye.

Borítókép: Bényi Ildikó műsorvezető a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában.

MTI /MTVA / Zih Zsolt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!