lendült a láb

2017.07.31. 16:16

Sallói Dániel: Jó formában vagyok

A Sporting Kansas City magyar támadója szépségdíjas találatot szerzett a Nemanja Nikolicsot is soraiban tudó Chicago Fire ellen az amerikai profi labdarúgóliga (MLS) hétvégi fordulójában.

Sallói – aki múlt héten ünnepelte 21. születésnapját – szerint fontos győzelmet arattak a Nikolicsék ellen 3-2-re megnyert találkozón, így meghálálta Peter Vermes edző bizalmát, aki a kezdőcsapatban számított rá.

Úgy érzi, jól ment neki a játék, és a megfelelő döntéseket tudta meghozni a gól előtti pillanatokban:

„Éreztem, hogy gólt szerzek, aztán amikor labdához jutottam, láttam, hogy Bastian Schweinsteiger van mellettem, és tudtam, nála gyorsabb vagyok, le tudom futni, úgyhogy csak megtoltam a labdát, és sprinteltem, majd visszavettem, befele toltam, s végül a kapuba lőttem. Örülök, hogy jó volt a kivitelezés, és lassítottam előtte”

– fogalmazott a támadó, majd hozzátette Gyirmóton sokszor tévesen döntött hasonló szituációkban, de igyekszik folyton tanulni ezekből.

Elárulta, amikor megtudta, hogy a kezdőben kap helyet, rögtön beszerezte barátainak a jegyeket és boldog, hogy ők is vele együtt ünnepelhették meg a találatot.

A mérkőzés után honfitársával, Nikoliccsal szeretett volna mezt cserélni, ami sikerült is. Mint mondja, a találkozó után sikerült beszélgetniük, remek sportembernek és játékosnak tartja, de örül, hogy most megkímélte a Kansas kapuját egy újabb találattól.

A fiatal támadó úgy gondolja, hogy kezd ráérezni a góllövésre, és jót tesz az önbizalmának, ha dicsérik a teljesítményét – mint a legutóbbi mérkőzés után.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!