átigazolási időszak

2020.01.29. 09:03

Ügynöke szerint Dzsudzsák nem szeretne távozni

A magyar válogatott lejáró szerződésének egyéves meghosszabbításáról tárgyalnak az Egyesült Arab Emirátusok élvonalában 11. helyen álló al-Ittihad Kalbánál.

Hungary's midfielder, captain Balazs Dzsudzsak poses prior to the UEFA Euro 2020 qualification football match between Hungary and Azerbaijan in Groupama Arena of Budapest, Hungary on October 13, 2019. (Photo by ATTILA KISBENEDEK / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Attila Kisbenedek

Vörösbaranyi József az M4 Sport Átigazolás című műsorában elárulta,

európai lehetősége jelenleg nincs a játékosnak, ám voltak megkeresései: „nem topcsapatok, nem topligákból”.

Hozzátette, lehetséges a váltás, ám mivel Dzsudzsákot megbecsülik és jól érzi magát a klubnál, így a hosszabbítás az elsődleges cél.

A MOL Fehérvár FC-nél meghatározó játékos Pátkai Máté – aki ügynöke szerint a válogatottban is jó teljesítményt nyújt – lejáró kontraktusát várhatóan meghosszabbítja a székesfehérvári klub.

Az OTP Bank Ligában címvédő és éllovas Ferencvárosban posztrivális érkezett Varga Roland mellé, ám mint Vörösbaranyi fogalmazott,

Varga a zöld-fehér csapat „megbecsült tagja, ragaszkodnak hozzá és számítanak rá”.

Hozzátette, az FTC „nagycsapat, komoly játékosokkal, így küzdeni kell a helyéért, ahogy Varga Roland is meg fogja ezt tenni”.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!