Járvány

2020.12.17. 15:48

Új arculattal és programokkal készül a jövő évre a Halhatatlanok Klubja

A koronavírus-járvány miatti korlátozások a szervezet életét is megnehezítették, de nem állították le.

Az új esztendőben új arculattal és tevékenységi körének bővítésével szeretné folytatni munkáját a Halhatatlan Magyar Sportolók Egyesülete – mondta Nagy Tímea elnök az MTI-nek.

A Halhatatlanok Klubjaként életre hívott, majd későbbi nevén Halhatatlan Magyar Sportolók Egyesületének júliusban megválasztott elnöke úgy nyilatkozott, hogy a koronavírus-járvány miatti korlátozások a szervezet életét is megnehezítették, de nem állították le.

„Biztonsági okokból tagjainkkal a személyes találkozást ismét felváltotta a telefonos, illetve elektronikus kapcsolattartás, és jelenleg az a legnagyobb kihívás, hogy az iskolákba a digitális oktatás idején is eljussunk. A Testnevelési Egyetemmel együtt keressük a megoldást arra, hogy ha személyesen nem is lehetséges, legalább a technika segítségével élménybeszámolót tarthassanak a különböző intézményekben a magyar sport kiemelkedő alakjai” – fogalmazott a kétszeres olimpiai bajnok párbajtőröző.

Hozzátette: tárgyalásban áll a Rákóczi Szövetséggel, és ha létrejön a megállapodás, a határon túlra is ellátogathatnak a halhatatlanok.

Megemlítette, hogy tervezik új arculatú honlap és Facebook-oldal kialakítását, valamint egy digitális múzeum létrehozását, amelyben első körben a Halhatatlanok Klubjának egykori és mai tagjait mutatnák be, de ha sikere lesz, kibővítenék valamennyi bajnokkal és a Nemzet Sportolóival.

Nagy Tímea bízik benne, hogy a járvány okozta nehézségek ellenére tavasszal előállhatnak az újdonságokkal, és hogy az élet is minél előbb visszatér a régi kerékvágásba.

„Jó lenne személyesen találkozni a gyerekekkel, mert fantasztikus érzés az élménybeszámolókon látni a csillogó szemeket. Nem csak a gyerekeknek élmény találkozni, beszélgetni a régi bajnokokkal, mi is feltöltődünk ilyenkor, és már nagyon hiányoznak ezek a találkozások” – hangsúlyozta Nagy Tímea.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!