divatdiktátorok

2020.10.21. 17:02

Kifutóvá változott egy napra a kaposvári Kossuth tér

A különleges élethelyzet különleges helyszínt kíván még a divattervezőktől is. Lovász Márta, kaposvári divattervező a legemblematikusabb helyet választotta új kollekciója bemutatására. A modellek a Kossuth téren vonultak a fantasztikus kreációkban. Hiszen karantén idején sem feledkezhetünk meg az új trendekről!

K.G.

Fotó: Lang Róbert

Különleges helyszínen mutatta be legújabb, őszi-téli kollekcióját a legszélesebb nézőközönséggel Lovász Márta kaposvári divattervező.

A vírushelyzet miatt a zárt térben tartott bemutató helyett inkább a szabadba mozdultak ki a modellekkel egy fotózásra.

Fotó: Lang Róbert

Mivel Lovász Márta saját bevallása szerint lokálpatrióta, ezért úgy gondolta, hogy nem távoli kastélyokba viszi el az új ruháit, hanem a Kossuth téren vonultatja fel.

Fotó: Lang Róbert

A koronavírus miatti bizonytalanság a jövő évi báli szezonra is rányomja a bélyegét, ezért Lovász Márta most nagyobb hangsúlyt fektetett a nappali ruhákra, az utcai kollekcióra.

Fotó: Lang Róbert

Estélyi ruhák viselésére talán kevesebb alkalom nyílik majd a következő időszakban, viszont azokra a hölgyekre is gondolni kell, akik a mindennapi munkához igyekeznek minél csinosabban felöltözni.

Fotó: Lang Róbert

Nagyot változott a divat az idén a fazonok terén, fűzte hozzá a neves divattervező. Visszajött a midi fazon, divatosak a bővebb szabású darabok, és kedveltek lesznek a jól variálható kabátok és szoknyák A közelgő tél hangulata pedig a barna, bézs, fekete színeket hívta elő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában