Világhírnév

2023.05.29. 14:16

Nemzetközi produkcióban szerepelhet a kaposmérői lovasíjász

A napokban Kassai Lajos osztott meg egy képet közösségi oldalán, amely arra enged következtetni ismét egy szuperprodukció készítésében vesz részt.

K.R.

Fotó: Kovács Tibor

Azt sokan tudják már Kassai Lajosról, hogy az Oscar díjas színész Matt Damon tőle tanulta el a lovasíjászat fogásait a Nagy Fal című hollywoodi mozihoz. S most úgy tűnik újabb szuperprodukcióhoz van köze a Kassai Lovasiskola alapítójának. 

A napokban egy fotót közölt saját magáról, amint korabeli ruhában lóháton vágtat. A bejegyzésben megjelölték az egyik vezető streaming szolgáltató instagram fiókját is, és a hashtagek között ott találhatjuk a The Grand Tour vagyis a  Nagy Túra című angol autós tv sorozat nevét is. A sorozatról tudni érdemes, hogy 2016-ban indult és alkotói a korábbi BBC által sugárzott Emmy- és BAFTA díjas Top Gear készítői. Tavaly már forgatott Kaposvár környékén a stáb, akkor többen is lencsevégre kapták a különleges verdákat és a forgató stábot. 

A Kassai Lajos oldalára felkerült fotóhoz többen írtak hozzászólást, amelyben arról érdeklődtek valóban Jeremy Clarkson brit tv-s személyiség a Grand Tour és a Top Gear egyik készítője ül -e a kocsi volánja mögött. Erre Kassai Lajos készségesen válaszolt, hogy jól látjuk, tényleg ő ül az autóban. Kíváncsian várjuk a kaposmérői epizódot!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában