Sok boldogságot

2023.07.20. 09:12

Londonban kérte meg kedvese kezét a Csurgói KK beállósa

Szeitl Erik a férfikézilabda NB I.-ben szereplő Csurgói KK játékosa Londonban kérte meg kedvese kezét, aki igent mondott.

Molnár Gábor

Vége a nyári szünetnek e Csurgói KK pedig elkezdte a felkészülést a férfikézilabda NB I. 2023/2024-es szezonjára. A csapat honlapja Szeitl Eriket kérte meg, idézze fel nyári élményeit.

– Élményekkel telire sikeredett ez a nyár és nem sokat unatkoztam – fogalmazott a Csurgói KK játékosa. – Nyár elején a párommal Londonba utaztunk kikapcsolódni, nagyon sok szép helyen jártunk és az egyik gyerekkori álmom vált valóra azzal, hogy a kedvenc focicsapatom, az Arsenal stadionját is meglátogattuk. Mielőtt még hazaindultunk Londonból, feltettem a „nagy kérdést” a kedvesemnek, amire igen volt a válasz, így a menyasszonyom lett. Természetesen sok barátommal, rokonommal is találkoztam, akikkel a szezon alatt kevesebb időt tudok tölteni.

A kikapcsolódás után pedig jött a tanulás, hiszen június végén volt az államvizsgája a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem szakedző mesterképzési szakán, melyet sikeresen teljesített.

– A tanulás és a pihenés után megkezdődött az itthoni felkészülés a következő szezonra, melyet a Bakai Levente által küldött program alapján kellett végeznünk, s a szokásosnál is nagyobb hangsúlyt fektetek a felkészülésre, mert szeretném visszaszerezni a sérülésem előtti formámat – tette hozzá. – A felkészülést már nagyon vártam, hiszen jó újratalálkozni a srácokkal és megismerni az új csapattársakat is. Bízom benne, hogy sikeres szezont fogunk zárni és sok boldog pillanatunk lesz szurkolóinkkal közösen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában