Celeb

2023.09.09. 17:37

Világsztárok ugrottak be egy boglári étterembe: Jenna Ortega és Paul Rudd a Balatonon

A Marvel univerzumból is ismert Hangyát megszemélyesítő Paul Rudd amerikai színész, a balatonboglári Pavilon olasz étterembe és a szemesi András Büfébe ült be csapatával és színésztársával a Wednesdayt alakító Jenna Ortega-val együtt

Sonline.hu

 Az étterem tulajdonosát is megkérdeztük, aki annyit mondott el, hogy a színész hét munkatársával együtt érkezett egy másik világsztárral Jenna Ortega-val együtt. Jenna Ortega-t pedig a a Netflix egyik legnagyobb közösségi visszhangot keltő filmjéből a Wednesday amerikai horrorvígjáték címszerepéből ismerhetjük.  Jelenleg mindketten az A24 stúdió legújabb, Death of a Unicorn című filmjének néhány jelenetét forgatják a magyar fővárosban, ahova még júliusba érkeztek.

 Azt sajnos nem tudtuk meg, hogy mit fogyasztottak a boglári étteremben, de a hely tulajdonosa annyit elárult nekünk, hogy ízlett az étel a vendégeknek. Vincze Attila, a szemesi büfé üzletvezetője elmondta: éppen halat pucolt a gépházban, mikor kollégái szóltak neki, hogy különleges vendégek érkeztek.  – Hamburgert, rántott karfiolt, hekket, friss salátát rendeltek nálunk és jóízűen elfogyasztották az ételt, majd siettek tovább kerékpárokkal – mondta el Vincze Attila. Kovács Vanda szolgálta ki a vendégeket. – Mikor elkészül az étel, akkor bemondjuk a vendég nevét, de nem a sajátjukat használták, inkognitóban voltak,de mindezek ennek ellenére felismertük őket és nagyon kedvesek voltak  – tette hozzá a fiatal lány, akinek sikerült egy szelfit készítenie Paul Ruddal.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában